Poslovni prostor - Petrovac

Opis

Predmetna nekretnina se nalazi u Petrovcu, u neposrednoj blizini gradske plaže, br.5 u Ul XVIII. To je sporedna ulica, koja se spaja sa glavnom ulicom, Ul.Nika Anđusa blizu gradskog šetališta ( korzoa) i plaže. Nekretnina je riblji restoran „San Marco„ i u vlasništvu je Erste Banka AD Podgorica, u obimu prava 1/1. Radi se o dva poslovna prostora u prizemlju objekta ( broj zgrade 1, PD 1, pov.93m2 i broj zgrade 2, PD1, pov.27 m2), koji su spojeni i predstavljaju jednu funkcionalnu cjelinu.  

Radi se o veoma atraktivnoj lokaciji, udaljenoj svega pedesetak metara od gradskog šetališta i plaže. U blizini je super market „VOLI“, kao i svi turistički i ugostiteljski sadržaji uz plažu i gradsko šetalište.

Neposredno uz predmetnu nekretninu, sa istične strane prolazi staza kojom stanari iz brojnih susjednih objekata sa sjeverne strane idu ka plaži i šetalištu. Staza je popločana i veoma frekventna. 

Detaljnije

Kontakt

Informacije o nepokretnostima možete dobiti na: 

Call centar: 
19991
Telefon
:
 +382 20 440 440
E-mailprodajanekretnina@erstebank.me

Ponudu za kupovinu nekretnine neophodno je da dostavite putem email adrese: prodajanekretnina@erstebank.me ili na adresu: Erste Bank AD Podgorica, Arsenija Boljevića 2A, 81000 Podgorica, Crna Gora

Slične nekretnine